It’s Fashion, Baby!!

Så er modemessen i fuld gang, og vi har skrevet lidt om stemningen i den Noyer-indrettede VIP lounge – og tankerne bag projektet.

Solen skinner lige i hovedet på det her flotte arrangement, hvor vi har indrettet “The V.I.P Lounge – furnished by Noyer”.

Modemessen har ramt Bella Center Copenhagen med en energi, som kun modefolk besidder, og loungen summer. Men hvad sker der i rummet?

Vi har lavet en indgangsportal indrammet i guld, hvor en video af værksteds-vagtlerne er projekteret op på portalens vægge. Den velkomst har fremkaldt en del smil på de sirligt malede læber, som modemessen heldigvis er storleverandør af.

“Megabord” og ballonmaling

I lokalet står tre store borde: vores konferencebord på fire meter, som til daglig bor på vores kontor, et spisebord på tre meter, og ikke mindst et mere “rundt” megabord på over 250 cm i diameter. Megabordet har fået speciallavede ben, så det passer til at stå ved, eller endnu bedre; passer til vores nye barstole.

På væggene hænger vores hjemmeproducerede kunstværk “sjov med oliemaling i balloner” med guldramme omkring, og den vanvittigt fede plakat, som vi har lavet i et samarbejde med Hagedornhagen.

I hvert hjørne står en Noyer-kreation: en spiddet isterning, en skulptur, som vi har lavet af PU-skum og så Le. Gode gamle Le, som er vores elskede, specialdesignede pladespiller.

At dømme ud fra antal gange isterningen er blevet besøgt i sit hjørne, hvor den bare står og “hygge-smelter” og langsomt glider ned over de tynde kobberspyd, så er den et tilløbsstykke. Det samme gælder vores skumskulptur, som for alvor pirrer folks nysgerrighed – den er blevet sammenlignet med lava, en meteor, grillet hjerne, en trold og The Blob fra B-filmen af samme navn.

På spændende rejse med CIFF

Vi har skabt et rum, som er markant anderledes end resten af messen, og ikke mindst er vi lykkedes med at at drille modeconnoisseurens hjerne og øjne.

Loungen gengiver vores lyst til at lege med forskellige materialer, ønske om at udfordre og samtidig have fokus på lækkerhed. Vi er vilde med den flotte modtagelse, vi allerede har fået.

Opgaven er det seneste skud på stammen i en række samarbejder mellem CIFF og Noyer. Det startede på Northmodern, og har ført os via Northwind i Harvey Nichols til Copenhagen International Fashion Fair. Det er virkelig et fedt arrangement at være del af, og vi er stolte af, at CIFF har givet os den her opgave.