Noyer på FinderKeepers i København

Vi er igen på programmet til FinderKeepers, og det bliver allerede afholdt i næste weekend i København.

Vi er blandt de omkring 60 standholdere i Nordhavn den 8. til den 10. september. Vi kommer med vores katalog, men vi sørger selvfølgelig også for nogle helt specielle FinderKeepers tilbud, som vores kunder kan få glæde af – kun i Nordhavn i næste weekend.

Det er ikke første gang, at Noyer deltager i FinderKeepers. Vi har har tidligere været med både i Aarhus og København. Og det har været succes!

Det er fedt at møde vores kunder i det professionelle set-up, som FindersKeepers er. Og det er noget helt særligt for os at møde vores kunder face to face. Det gør man jo ikke så tit gennem en webshop eller vores forhandlere. Og så er det altid både hyggeligt og inspirerende at møde en masse andre design- og produktionsfolk, som arbejder med alt muligt spændende. Så det er win win, og vi glæder os.

Denne omgang FindersKeepers er med et lidt nyt koncept, så der er fri entre og endnu mere fokus på forskellige lækre ting at spise og drikke – så der er meget få undskyldninger for ikke at kigge forbi.

Vi håber at se rigtigt mange af jer derude, og vi glæder os til at møde endnu flere af jer.

Vi hepper på kæmpe fremmøde, så smut ind og tilmeld jer her: https://www.facebook.com/events/121963818433739??ti=ia

Hvis du ikke kender til FinderKeepers, kan du læse mere om det her:
https://finderskeepers.dk/

Noyer på FindersKeepers
Her er standen fra en af vores første deltagelser på FindersKeepers.