Noyer sofabord til V.I.P fest i Los Angeles

Normalt har vi ikke for vane sådan at sende postkort, når vi rejser ud i den store verden. Men vi synes alligevel, vi vil fortælle, at et af vores sofaborde er blevet inviteret til fornem fest på Chateau Marmont i L.A.

Bordet deltog i en VIP cocktail fest, der blev afholdt for at honorere den amerikanske forfatter, producer og kurator, Neville Wakefield, i anledningen af hans udstilling, Desert X, i Coachella Valley. Til festen, der talte 150 VIP fra mode-, kunst- og underholdningsscenen, blev både hans verdenskendte udstilling, hans arbejde generelt og ikke mindst den kulturelle relation mellem København og Los Angeles fejret. Samarbejdet er en del af Northwind, som vi tidligere har deltaget i i Harvey Nichols i London. Bag initiativet står Christian Andersen, der er kreativ direktør for CIFF, Northmodern og Code Art Fair. Vi kender Christian og CIFF-holdet fra vores deltagelse i bl.a. Northmodern og Modeugen her i København.

Til festen optrådte Noyer sofabordet på et tæppe af den danske designer Camilla Stærk. Camilla Stærk, der er bosat i New York, arbejder sammen med det danske ikon, Helena Christensen, som vi også spottede på gæstelisten.

Vi er super glade for, at et medlem af Noyer-familien er taget til L.A. Sofabordet har ingen planer om at komme hjem til Valby – vi håber, det finder en god sofa at stå ved derovre.

Med sig på rejsen, har sofabordet taget skærebrætter, knivmagneter – og en flok smørebrætter, sidstnævnte endte i goodiebags til de prominente gæster.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi er meget interesserede i at træde ind på det amerikanske design-marked. Så vi glæder os over, vores sofabord havde en behagelig rejse over Atlanten, en fremragende fest og over den her mulighed. Tak til Christian Andersen og CIFF for at sætte os i spil, det betyder meget for os.

Her kan du se vores sofaborde: http://www.noyer.dk/produkterne/sofabord/