Om Noyer
Janus Larsen - stifter af Noyer

VI ARBEJDER UD FRA 5 PRINCIPPER

Noyer er en dansk designvirksomhed, der laver håndlavede kvalitetsprodukter i amerikansk valnøddetræ. Produktudvikling og produktion sker på værkstedet i København, og kataloget spænder fra smukke smørebrætter til imponerende konferenceborde.

Valnøddetræet er det helt centrale, og det har derfor lagt navn til virksomheden. Noyer betyder valnød på fransk [nåjæ]. Træsorten er valgt, fordi den er spændende at arbejde med, smuk at se på, og ikke mindst utrolig formstabil.
Vores produkter er kendetegnede ved de skarpe og alligevel bløde vinkler, som er skabt ved at strække dem til de sidder i det helt perfekte udtryk. Udtrykket kombinerer vi med en forståelse for, hvor fundamentalt funktionalitet er. Resultatet er både smukt at se på og let at bruge. Vores produktionsproces er udviklet til at gøre hvert udtryk særegent – men stadig i tråd med vores overordnede designlinje. Det tillader os at love vores kunder et produkt, som kun de har. En kvalitet, som vi sætter en stor ære i.

DET SKAL VÆRE FUNKTIONELT

Vores produkter skal kunne bruges i praksis. Det giver mening for os, at møbler skal produceres i et 1:1 forhold mellem funktionalitet og æstetik.

 

DET SKAL VÆRE HOLDBART

Når man køber kvalitet, skal det kunne holde til at blive brugt i mange år – og det er vigtigt for os, at produkterne ældes med ynde.

 

DET SKAL VÆRE SMUKT

Vi tror ikke på, at folk bliver glad af strømlinede designs, vi tror på, at folk bliver glade for noget, der er deres eget.

Noyers 5 principper
Noyers 5 principper

DET SKAL IKKE LIGNE NOGET, VI HAR SET FØR

Produkterne er lavet i hånden, og der er lagt masser af kærlighed i hvert og et. Et Noyer-produkt er noget helt særligt og det er vigtigt for os, at ikke to produkter er ens.

 

DER SKAL VÆRE PLADS TIL AT LEGE

Vi tager os tid til at lege undervejs, fordi det er vigtigt for os.
Derfor er Noyers produkter “leget frem” – men finpudset i alvor.