Om Noyer

Vi søger en designinteresseret markedsføringspraktikant

Vi søger en praktikant, som kan videreudvikle vores nuværende website og webshop, da vi ønsker at få opbygget et internationalt site. Målet er at øge både kendskabsgrad til Noyer og øge vores salg på det internationale marked.

Om Noyer
Vi er en dansk design- og produktionsvirksomhed, som ligger i Valby. Noyer er et high-end nichebrand, som både designer, producerer og sælger vores egne møbler i valnød. Vores fokus er primært på nyskabende designs og sublimt håndværk, og vores mål er at designe den nye generation af danske møbelklassikere. Noyer sælger både B2C og B2B. Vi sælger både til udvalgte butikker, virksomheder og private i både ind- og udland, og dette foregår både i vores showroom og online. Vi er fem ansatte, som både står for produktion og salg.

Dine opgaver
Vi søger en initiativrig praktikant, som kan hjælpe os med at åbne vores webshop på flere sprog og som har både ideer og lyst til at skabe endnu mere opmærksomhed omkring vores virksomhed og produkter. Vi er en virksomhed, hvor alles mening tæller, og vi giver stor frihed til at eksperimentere og udvikle nye ideer. I en virksomhed af vores størrelse er der kort vej fra beslutning til eksekvering, så du vil hurtigt kunne se resultaterne af dine indsatser.

Om dig
Du skal både kunne trives med at arbejde med den strategi, som er lagt og implementere den i virkeligheden. Det er vigtigt, at du er selvkørende indenfor opbygning, løsninger og implementering af vores internationale website og shop. Du skal have lyst til at arbejde i et lille team, som er omgivet af meget kompetente eksterne rådgivere. Det er vigtigt at du er struktureret og kan følge opgaver hele vejen i mål. Under praktikperioden er der mødetid efter aftale, og der vil være både være sat tid og sparring af til løsning af opgaver, rapporter og lignende, som indgår i studiearbejdet. Arbejdsstedet er i Valby. 

 

Sådan ansøger du:
Skriv en ansøgning, hvor du skriver lidt om dig selv og send den til pelle@noyer.dk, og ring gerne på 22698502, hvis du vil høre mere om os eller stillingen.