På Noyers skærebræt med saftrille følger saftrillen kanten på brættet, som er unik for hver eneste bræt. Derfor giver saftrillen en anden dimension til det klassiske bræt. Brættet kan dog blot vendes, hvis man ønsker udtrykket og funktionaliteten fra det klassiske skærebræt.
Den unikke saftrille er lavet med en lodret kant mod ydersiden af brættet og skrå kant ind mod centrum af brættet. Derved opnås en helt særlig visuel effekt. Det giver samtidig den fordel, at skærebrættet er lettere at rengøre, end et bræt med normal saftrille.
Brættet er maksimalt 38 cm i længden og 33 cm i bredden, hvilket gør det let at rengøre i en standard køkkenvask. Brættet leveres i en flot gaveæske, og der medfølger en portion af den koldpressede, økologiske hørfrøolie, som brættet er blevet behandlet med under fremstillingen. Ligeledes medfølger en fod i hvid corian, som gør det muligt at stille brættet på bordet trods de vinklede kanter.
Skærebræt med saftrille og utallige anvendelsesmuligheder
Noyers skærebræt med saftrille er designet til at blive brugt i den daglige madlavning. Men på trods af det store fokus på den primære funktion, kan brættet anvendes på et hav af andre måder. Brættet nærmest inviterer til en anretning af ost og pølse. Men hvis sushien skal have den perfekte baggrund, så er Noyers skærebræt med saftrille nærmest perfekt.
Det smukke amerikanske valnød giver et organisk udtryk, som får ekstra meget spillerum i det særlige design med de modsatrettede kanter og de bløde kurver ved saftrillens inderside. Det er simpelthen bare et flot stykke værktøj i dit køkken. Også selvom de fleste først og fremmest bruger det som serveringsbræt.
Et lille pro-tip fra værkstedet er at bruge den ene side til servering og den anden til at skære og hakke på. Så har du to brætter i et.
Læs også om Noyers klassiske skærebræt her.