Nyt medlem af Noyer-familien: mød vores barstol

 

Så skete det, og vi er utroligt stolte. Den har været på tegnebrættet et stykke tid, og vi har brugt sommeren på at færdiggøre den – her er resultatet: den nye barstol fra Noyer.

 

Den har nærmest ikke engang forladt værkstedet endnu, men vi har sådan glædet os til at introducere den, så her er den. Lige udenfor vores værksted.

Barstolen er udviklet i et enkelt og æstetisk design. Du bliver hverken træt af at sidde på den, eller af at se på den. Og så du kan kende den på kobber-detaljerne og den amerikanske valnød – it runs in the family.

Vi ville lave en barstol, som ikke ligner de andre, og det synes vi, er lykkedes. Vi ville også lave en barstol, som er god at sidde på. Det er også lykkedes. Comfortable and good looking!

Vores barstole passer perfekt under en Whiskey Sour på den stilede bar, i det mørke herreværelse og i det lyse, nordiske køkken.

Den er så ny, at den endnu ikke er kommet i vores webshop (Nu er den!!!), men kig forbi om et par dage, så er den på plads mellem alle de andre Noyer-produkter. Skulle der sidde en utålmodig sjæl på den anden side af skærmen, så er du som altid meget velkommen til at kontakte os. Vi er euforiske over det nye medlem og fortæller derfor rigtig gerne mere.

Køb Barstolen her

Barstol fra Noyer
Barstolen fangede nogle af sommerens sparsomme solstråler.